Pornim la drum un grup de oameni care au ceva de spus. Interesant sau nu pentru publicul larg, am simtit cu totii nevoia sa impartasim cu alti oameni necunoscuti sau chiar intre noi crampeie din viata si mintea noastra. Crampeie cu care ne surprindem si prietenii care credeau ca ne cunosc bine. Am simtit nevoia sa aratam lumii cine suntem ca indivizi, nu ca meserie, functie, varsta, sex, stare civila sau religie.  Si lumea sa ne judece asa cum ne prezentam goi, dezbracati de orice conventie sociala care le-ar altera deliberarile. Si daca cititorului ii va placea viziunea comunitatii ce a luat forma in imaginatia lui sa se elibereze de orice sa se scuture de toate constrangerile pe care le cara si sa plonjeze gol, ca individ, in mijlocul nostru sa participe.

Petrecem mult prea mult timp cu noi insine. Bineinteles ca asta mi se aplica si mie. Si totusi acela sunt adevaratul “eu”. Cel care petrece timpul ala singur in mintea mea. Nu cel care vorbeste “politically correct” la servici sau se comporta politicos cu rubedeniile. Nici macar cel care injura in trafic sau se imbata ca un porc. Nici macar cel care face dragoste cu iubita, sotia sau amanta. Asta as vrea sa surpindem aici: esenta fiecaruia, cu bucuriile, dezamagirile, optimismul sau pesimismul din dotare. Te bagi?

Am considerat intotdeauna ca bloggingul are o aroma de narcisism al intelectului. Noi iti dam oglinda dupa care tanjeste intelectul tau! 

Popularity: 5% [?]