Aseara am fost invitat la ziua unui prieten la restaurantul Charme. La Multi Ani Cristi 🙂 Asa, Cristi ma intreba si pe mine daca am vreo idee de restaurant, unde sa mergem… si mi-am dat seama ce ma deranjeaza in ultima vreme la multe din restaurantele la care am mers… este vorba despre scaune hahaha, pare ciudat dar e adevarat mai ales in cazul unei seri mai lungi …. scaunele au ajuns sa fie mai peste tot INCOMODE. Sint integral din lemn si mai mult nu au nici minere, deci cea mai comoda pozitie ar fi cu coatele sprijinite de masa sau lasat pe spate dar nu ai ce face cu miinile… poate doar sa le sprijini pe scaunele alaturate.

In fine pornind de la ideea asta, Cristi a descoperit restaurantul Charme. Cum ? Am uitat si nici nu cred ca e important 🙂 Au pe o parte canapele iar pe cealalata parte a meselor – scaune (ok).

http://www.charme.ro/

Totul a fost foarte foarte OK, cu o singura observatie, felul doi a durat cam mult, el ospatarul cred ca a incercat sa aduca in acelasi timp pentru toata lumea, dar lumea nu isi “dorea” asta pentru erau unii care comandasera de 1 ora iar altii de 20 minute pt ca venisera mai tirziu. Sugestia mea aici ar fi : intreaba “doriti sa aduc pentru toata lumea in acelasi timp sau pe masura ce se comanda ? ”

 In rest toate bune si frumoase. Misto locatia (centrul vechi care se schimba parca pe zi ce trece… in bine 🙂 ) , foarte frumos decorat, meniu ok (se gaseste si pe site)

Ce am mincat/gustat si mi-a placut:

supa crema dovlecei cu creveti

supa crema somon

muschi vita cu rucola si parmezan (garnitura cartofi la cuptor cu rozmarin)

placinta fructe de padure (foarteee buna :))

pe curind…

Popularity: 2% [?]