Obisnuiesc sa merg destul de des la restaurantul Bugatti, deoarece lucrez in zona Tei. Meniul este foarte variat, specific romanesc, vanatoresc, international ; si nu mi s-a intimplat sa aleg ceva si sa mi se spuna « ne pare rau azi nu avem… ». Mincarea este buna.
De curind au marit preturile (inainte l-as fi considerat un restaurant « ieftin ») asa ca acum il consider un restaurant cu preturi « medii ».
La parter nu este decorat cu bun gust datorita combinatiei de elemente gen : postere cu fotbal/fotbalisti, animale impaiate, elemente decor pescaresc, fintina artificiala, etc…
La etaj decorul este integral rustic-vinatoresc si este OK.

Restaurantul organizeaza si mese festive, am fost la o petrecere de firma si serviciile / mincarea au fost foarte bune.

Ce am mincat si mi-a placut :
Creier pane, creier macelaresc, toate pizzele (pregatite pe loc la cuptor de lemne), pastrama cu mamaliguta, spaghetti milaneze, salau, doarada, pui cu sos gorgonzola, muschiulet de vita, …, dar in meniu se gasesc o groaza de feluri… sigur aveti de unde alege.

Ospatarii sint de doua feluri : unii sint ok din toate punctele de vedere iar unii nu  pentru ca ai impresia ca sint plictisiti.

Eu nu as merge cu iubita intr-o seara romantica la Bugatti dar pentru o masa la pranz, in zona Tei, in timpul saptaminii este ideal.
In timpul verii este foarte placut pe terasa, ai putea chiar sa te crezi la o terasa in Italia.

Vreti si exemple de pret ? O sa imi notez citeva next time…

Adresa: Blvd Lacul Tei, nr 84
Telefon: 021 240 98 06

Popularity: 4% [?]