In dimineata asta am facut din cartierul Titan pina in cartierul Tei – 1 ora. Norocul meu este ca nu trebuie sa ajung la o anumita ora si plec de obicei pe la 9:30 – 10 pentru ca drumul e cit de cit mai liber si fac vreo 15-20 minute.

Nu stiu ce mi-a venit in dimineata asta, poate ca ma gindeam sa incep saptamina cu dreptul… bazandu-ma pe proverbul  << cine se scoala devreme – departe ajunge>>.

 Un mare cacat ! Pentru mine proverbul s-a schimbat in <<Cine se scoala devreme – maninca kkt in trafic>>. Si nu e valabil pentru toata lumea… ci doar pentru cei care incearca sa respecte regulile de circulatie atiti cit iti permite orasul.

Am venit prin spate pe la Obor, pina acolo a mers cit de cit bine, dar la intersectia cu Colentina nu mergea stopu’. Coloana se intindea de-a lungul intregii strazi, pe 2 benzi. Bineinteles ca la un moment dat un BOU s-a gindit “las’ ca-i fac io pe toti prostii astia” si a trecut zburind pe linga mine cu cele 27 de cruciulite atirnate cu ventuza sub retrovizor fluturind pina a ajuns aproape de intersectie unde s-a intilnit fata in fata cu un tramvai. In timp ce bou gonea pe linga imensul codalau de masini, selectia dintre cretini si oameni normali s-a facut in mod firesc, primii iesind din coloana si luindu-se dupa bou.

Mi-a facut o deosebita placere sa vad cum tramvaiul a asteptat 30 minute pina ce toti cretinii + boul au intrat unul cite unul in coloana. Eu nu i-as fi lasat pe nici unul… dar eram departe de scena… vreo 100 metri. Oricum intersectia a fost fututa in acea jumate de ora pentru ca tramvaiul o blocase… si mai mult decit atit nici stopu’ nu mergea.

 Le-as lua permisu pe viata.

Popularity: 1% [?]