vroiam doar sa va anunt ca m-am intors si ca voi continua sa postez retete… din noua casa / bucatarie :)am reactivat posibilitatea de a comenta asa ca primesc cu bucurie pareri 🙂
Sufleu de ciocolată neagră cu nuci pecan (moelleux au chocolat)
Nu sunt fan desert pentru că, de-a lungul timpului, pur si simplu, nu am simţit nevoia. Din cauza asta, nici pe site-ul ăsta eu nu prea am pus vreo reţetă de gen. Doar că în ...citeste mai departe
Restaurante - ultimile peripetii culinare
Balcic, un restaurant reîncălzit (asta dacă ai noroc)
Am fost la restaurantul Balcic de pe locul fostei cofetării Perla împins de premiul oferit de Time Out Bucureşti la Gala Eat&Drink 2010. Balcic a luat premiul de "Cel mai bun restaurant cu specific" la ...citeste mai departe
Ce mai e prin baruri si cluburi
Ultima vacanta
Turcia amon amour
Despre Turcia aveam in minte o imagine idilica generate de spoturile publicitare. Dervisii rotitori, marea azurie si cascadele impietrite de la Pamukale.
Cu aceste imagini in minte, ne-am planificat o excursie de 2 saptamani pana la ...citeste mai departe
Nici un comentariu
Comenteaza in casutza de dedesubt(emailul tau va ramane confidential).